Agarwood (Oud) - Kyara

Agarwood is a fragrant wood grown in South Asia. In Japan, it has been traditionally used in Kodo

Kodo can be translated as ''the Way of odour''. Being one of Japanese ancient tradition along 

Read More
ODOUROnodaDISER
DI SER - Adlerholz (Oud)

Auf der nördlichsten Insel Japans, Hokkaido, befindet sich der Sitz von DI SER. Yasuyuki Shinohara, der Besitzer, Naturapoteker und Bauer kümmert sich selber um seine rund 10,000 Rosen. Gegründet 1999, ist seine Firma

Read More
Onoda
Monpe Hose

Monpe ist eine spezifischen Art der Hose, die ursprünglich im 17. Jahrhundert im Norden als alternative Hakama (=Hose über Kimono) getragen wurde. Wegen des einfacheren Schnittes war es für alltägliche Arbeit sowie für Bauern sehr geeignet. Es war 

Read More
Onoda
S A M U E

Traditionell aus Baumwolle oder Leinen gemacht und mit Indigo oder Schlamm gefärbt, wird  Samue von Mönchen während der alltäglichen Arbeit und Übung (= Samu) getragen. In der modernen Zeit wurde Samue so beliebt als Freizeitkleidung

Read More
Onoda
Hanafukin

Hanafukin is an original item produced by Nakagawa Masashichi Shoten, whose history dates back to 1800s starting as a linen weaver. Originally they were producing 'Kaya' which is Japanese term for

Read More
Onoda
Imabari Towel

Imabari is a city located in Ehime prefecture and the towels produced in Imabari is well known as high quality towels in Japan. Before being allowed to put on the product the certification as an authorised Imabarai towel, the towel must pass a series of quality test, for example, it is put in water and have to sink within 5 seconds.

Read More
Onoda
Japanese food in Zurich

Shinwazen is a hidden little shop located in district 4 who offers the top quality ingredient and tableware from Japan. To cook authentic Japanese dishes at home, this shop is highly recommended. 

Shinwazen imports foods only from small organic farmers and producers in Japan. From Soya source to Soba noodles, their ingredient

Read More